Windsor & Meyers

Adreça: Baixada del Molí 5, Andorra la Vella, AD500 Principat d'Andorra
Correu electrònic: info@windsorandmeyers.com
Telèfon: 808 283
Horari atenció al públic: Dl a Dv de 9 a 13h i de 15h a 19h. Ds i Du: tancat
Contacte

Sobre Nosaltres

principis de segle XX, va néixer Ferdinand William Alexander Windsor, fill petit d’una important família burgesa d’empresaris, dedicats a la construcció a Long Island i New York.

Charles Jonathan Meyers va néixer en el nucli d’una família de prestigiosos juristes. Quan es va graduar com a millor alumne de la història de la Universitat de Harbridge, va optar per la carrera professional en el sector privat, i va començar a treballar en el prestigiós bufet d’advocats Ewing, Barnes & Berkshire,

La crisi del 29 va fer que els seus destins es creuessin quan el bufete d’advocats de Meyers, havia de liquidar les poques propietats que la família Windsor que encara tenia, per fer front als deutes contrets amb els bancs americans, no per una mala gestió de la família, sinó pel desconeixement legal.

Les moltes hores que van haver de treballar plegats, els va descobrir que l’olfacte per als negocis immobiliaris de Ferdinand Windsor, unit a la perícia legal de Charles Meyers, eren una fórmula perfecta per afrontar junts el negoci de la intermediació immobiliària que naixia amb la crisi del 29, fruit dels embargaments que els bancs executaven per liquidar centenars de propietats.

I així va ser com van fundar Windsor & Meyers, reconeguda per haver posat al servei de les persones i del mercat immobiliari, un nou concepte de servei d’intermediació de propietats immobiliàries, amb una alt grau d’assessorament legal, i de transparència en el procés.

La unió d’aquests dos talents, que ara t’acosten a una nova forma de fer intermediació de propietats, arriba a Andorra de la mà de la millor tradició familiar immobiliària.

No tenim cap tipus d'agents encara!

Agència Comentaris

Necessiteu iniciar sessió per enviar un comentari

Contacte

Programar una visita?
Adreça: Baixada del Molí 5, Andorra la Vella, AD500 Principat d'Andorra
Correu electrònic: info@windsorandmeyers.com
Telèfon: 808 283
Inici de Sessió

No tens compte? Registra't aquí

Cerca Avançada

Més opcions

Comparar Fitxes