Right House

Adreça: C/ Bra. Riberaygua , 19 Local 2 AD500 – Andorra la Vella
Correu electrònic: info@righthouse.ad
Telèfon: 376 849 999
Parlem: Català, Castellà, Anglès i Francès
Horari atenció al públic: Dl a Dv: de 09:30 a 14:30h i de 15:30 a 19h.
Contacte

Sobre Nosaltres

RIGHT HOUSE és una empresa familiar, que suma més de 20 anys d’experiència en el sector immobiliari i de la construcció. RH compta amb un equip de professionals especialitzats en sectors com la gestió patrimonial, Inversions immobiliàries o gestió d’actius dels quals garanteixen el millor assessorament per als seus clients.

Per a nosaltres és important i primordial, l’objectiu de Cordialitat i Familiaritat en cadascun dels nostres treballs. I per a ells disposem d’un gran ventall de Professionals – Col·laboradors que Assessoren i Ajuden als nostres Compradors a trobar la Propietat Adequada, i a adaptar-la a les seves necessitats. Sempre oferint una total garantia a ambdues parts, tant als Compradors com als Venedors. Perquè cuidem al màxim la Claredat al servei que oferim als nostres clients.

RIGHT HOUSE

és una Immobiliaria radicada a Andorra la Vella, propietat de BASPON, S.L. Disposa de col·laboradors internacionals i nacionals amb un extens coneixement del mercat immobiliari Andorrà.

RIGHT HOUSE aconsella els seus clients d’una forma transversal des de l’arquitectura, urbanisme i les finances tant personals com corporatives per tal que cada operació sigui exitosa per les parts.

No tenim cap tipus d'agents encara!

Agència Comentaris

Necessiteu iniciar sessió per enviar un comentari

Contacte

Programar una visita?
Podreu respondre als missatges directes des de la "Safata d'entrada" del vostre panell personal
Adreça: C/ Bra. Riberaygua , 19 Local 2 AD500 – Andorra la Vella
Correu electrònic: info@righthouse.ad
Telèfon: 376 849 999

Comparar Fitxes

Inici de Sessió

No tens compte? Registra't aquí

Cerca Avançada

0 € a 10.000.000 €

Més opcions