Pi Serveis Immobiliàris

Correu electrònic: pi@piserveis.com
Whatsapp: 337 369
Telèfon: 337 369
Contacte

Sobre Nosaltres

Som un nou model de negoci, oferint el posicionament del seu habitatge a les primeres llistes de recerca online, adaptant-nos als mitjans de les noves tecnologies. Un treball professional amb un tracte personal de primera mà.

Pi Serveis neix al Principat d’Andorra l’any 2019 amb l’objectiu de prestar un nou estil de gestions immobiliàries, molt més proper al client, tot i mantenint un tracte discrecional. Serem el Personal Shopper dels nostres clients, amb una orientació permanent per dur a terme el seu somni.

La nostra característica fonamental és potenciar la publicitat mitjançant les tecnologies de la informació i comunicació, eina indispensable en ple  segle XXI! Volem que la nostra relació sigui molt diferent a seure’ns en un despatx tradicional i negociar un vincle comercial.

Perquè sabem que tot el que està al voltant de l’obtenció d’una propietat potser avorrit i tediós, volem transformar-nos en una assessoria tant amable com eficaç durant tot el procés, responent a la confiança dels nostres clients.

EL NOSTRE OBJECTIU

Un treball professional amb un tracte de primera mà.

Treballarem junts per aconseguir una llar que s’ajusti a les teves necessitats. Més que venedors, volem ser amics que t’orientarem a fer realitat el teu somni.

Aquesta és la nostra principal inversió, ens comprometem amb el temps i l’efectivitat. Invertim econòmicament en els principals cercadors per mantenir el seu habitatge en el millor posicionament online, avui en dia la millor eina de publicitat!

Arribarem arreu del món i a tothom, focalitzant els nostres esforços i recursos, atenent les seves necessitats i desitjos. Pi Serveis és un nou concepte en assessoria immobioliària, més proper i més humà.

L’acompanyarem també en totes aquelles necessitats administratives que se li puguin plantejar així com els serveis complementaris de possibles reformes o assessorament en decoració o personal shopper.

GESTIÓ DISCRECIONAL

Tant si vol vendre, comprar o llogar, gestionem de forma discrecional la compravenda i/o lloguer del seu habitatge.

Pi Serveis Immobiliaris li donarà de primera mà una assistència i assessorament professional individual i permanent.

No tenim cap tipus d'agents encara!

Agència Comentaris

Necessiteu iniciar sessió per enviar un comentari

Contacte

Programar una visita?
Correu electrònic: pi@piserveis.com
Whatsapp: 337 369
Telèfon: 337 369
Inici de Sessió

No tens compte? Registra't aquí

Cerca Avançada

Més opcions

Comparar Fitxes