IMMOBILIARIA MASSANDOR

Adreça: Av. de Sant Antoni, 25. AD400 La Massana
Correu electrònic: immassandor@massandor.ad
Telèfon: (+376) 737 222
Parlem: Català, Castellà, Anglès, Francès
Horari atenció al públic: Dl a Dj: de 08:30 a 13 i de 15 a 19h. Dv: de 08:30 a 14:30h.
Contacte

Sobre Nosaltres

L’any 1989 Marcel Grau Montané, Toni Armengol Naudi i Joan Gabriel Estany creen la societat Projectes i Inversions, propietària de l’empresa immobiliària que es coneixeria amb el nom comercial de Massandor. Amb l’experiència del Marcel (amb més de 20 anys dins el sector), la visió del Toni i el treball del Joan, juntament amb la Sussi Lage, comencen el nou repte.

La base del negoci era la compravenda i representava el 100% del compte d’explotació. La publicitat es feia mitjançant el boca-orella i puntualment es feien insercions als mitjans escrits espanyols, com ara La Vanguardia.

Com a totes les empreses de l’època, la comunicació era escrita, via fax o per correu ordinari. No es podria entendre avui l’empresa sense parlar de persones com ara Maribel Nadal. La influència en el tracte, la visió i el model de gestió encara avui respiren dins el nostre espai renovat constantment.

L’empresa tenia una planta comercial oberta al públic i un màxim de dues persones que garantien el servei immobiliari. Era l’origen del que, amb el temps, ha esdevingut una gran empresa.

No tenim cap tipus d'agents encara!

Agència Comentaris

Necessiteu iniciar sessió per enviar un comentari

Contacte

Programar una visita?
Podreu respondre als missatges directes des de la "Safata d'entrada" del vostre panell personal
Adreça: Av. de Sant Antoni, 25. AD400 La Massana
Correu electrònic: immassandor@massandor.ad
Telèfon: (+376) 737 222

Comparar Fitxes

Inici de Sessió