Immo Pi7

Adreça: Avda. Dr. Mitjavila 42 AD700 Escaldes-Engordany
Correu electrònic: info@immopi7.com
Whatsapp: (+376) 675 777
Telèfon: (+376) 675 777
Horari atenció al públic: Dilluns a Divendres de 9:30 h a 13:30 h - 15:00 h a 19:00 h
Contacte

Sobre Nosaltres

Som una immobiliària d’Andorra amb experiència que ofereix un tracte i servei personalitzat en quant a vendes i lloguers de pisos, xalets, edificis, naus, locals, aparcaments, terrenys… alguns d’ells exclusius, així com promocions i assessorament en inversions. Estem basats al Principat, però també treballem amb productes de l’estranger, on disposem de contactes de contrastada professionalitat.

El nom i logotip de la immobiliària ve donat per vàries raons, però totes resumeixen l’objectiu principal de la nostra empresa.

D’entrada observem un pi negre, tan pel color com per l’exemplar, un arbre típic d’Andorra, per no oblidar les nostres arrels ni emblemes.

El número 7, a part de ser el número total de parròquies del país i del total que cobrim, també és el número del local en el qual ens trobareu. A més a més, és conegut com el nombre perfecte, el caire d’experiència i servei que us volem oferir. I si ajuntem tots aquests aspectes, com podeu veure al nostre logotip, trobem un Pi7, un piset, i el que faci falta, per vosaltres.

Gràcies per fer-nos confiança.

No tenim cap tipus d'agents encara!

Agència Comentaris

Necessiteu iniciar sessió per enviar un comentari

Contacte

Programar una visita?
Adreça: Avda. Dr. Mitjavila 42 AD700 Escaldes-Engordany
Correu electrònic: info@immopi7.com
Whatsapp: (+376) 675 777
Telèfon: (+376) 675 777
Inici de Sessió

No tens compte? Registra't aquí

Cerca Avançada

Més opcions

Comparar Fitxes