Casa Nova

Adreça: C/ Manuel Cerqueda i Escaler nº6, centre de negocis ANDBANK, 2on-2ª, Escaldes-Engordany
Correu electrònic: info@casanova.immo
Telèfon: 885 300
Horari atenció al públic: dilluns a divendres de 9h30 a 13h30 i de 15h30 a 19h30
Contacte

Sobre Nosaltres

Des del nostre naixement l’any 2015, a Casanova ens hem consolidat com una immobiliària de referència a Andorra. El nostre secret? Actualitzar el concepte d’immobiliària a Andorra a través d’una modernització del servei, basat en la proximitat amb el client i la professionalitat.

Casanova, a l’avantguarda del sector immobiliari andorrà

A Casanova advoquem per un nou concepte immobiliari. Amb un equip jove i dinàmic, els assessors immobiliaris de Casanova treballen intensament per localitzar, sempre d’acord amb les necessitats del client, la propietat a Andorra que més s’adequa a les seves preferències. Ja sigui per comprar pis a Andorra o llogar una propietat, a Casanova estem especialitzats en tot tipus d’immobles.

Immobiliària orientada al client

A Casanova ho tenim clar! No optem per dir què fem o què som, sinó que deixem als nostres clients que s’encarreguin d’això. Considerem que avui dia el fet important no és dir qui ets, sinó explicar que has fet i quina visió tenen de tu els teus clients. En aquest sentit, la nostra principal característica és aconseguir que els clients ens valorin pel nostre treball i la nostra predisposició des del primer moment que accedeixen a la nostra immobiliària. T’estem esperant! Acosta’t i descobreix tot el que Casanova pot fer per tu.

No tenim cap tipus d'agents encara!

Agència Comentaris

Necessiteu iniciar sessió per enviar un comentari

Contacte

Programar una visita?
Podreu respondre als missatges directes des de la "Safata d'entrada" del vostre panell personal
Adreça: C/ Manuel Cerqueda i Escaler nº6, centre de negocis ANDBANK, 2on-2ª, Escaldes-Engordany
Correu electrònic: info@casanova.immo
Telèfon: 885 300

Comparar Fitxes

Inici de Sessió